PROGRAMMA 2022-2023

-ZATERDAG 10 EN ZONDAG 11 SEPTEMBER ZIJN ER WEER OPEN MONUMENTENDAGEN.

Uiteraard gaat de vereniging hier ook weer zijn medewerking aan verlenen. Hou de pers, site en facebook in de gaten.

-VAN 23 T/M 27 SEPTEMBER RODERMARKT

De besturen van de Jaarbeurs en de Historische Vereniging ROON hebben 25 mei j.l. het contract ondertekend waarin bevestigd wordt de dat onze vereniging weer op de beurs zal staan met een stand. Ons bestuur is hier heel blij om.

De activiteitencommissie heeft het programma voor 2022-2023 weer compleet. Net als andere jaren vinden de middagen en avonden plaats in De Pompstee te Roden. De uitbater van de Pompstee heeft vanwege de verhoogde energiekosten de entreeprijs moeten verhogen naar € 10,00. Voor dit bedrag krijgt u twee koppen koffie/thee met koek/cake en een drankje. Kijk voor verdere informatie onder categorie AGENDA.