Op zoek naar

Weet u wanneer deze foto van juffrouw van Balsvoort is gemaakt en welke kinderen op deze foto staan?

Gaarne een mailbericht naar Archief@Historischeverenigingroon.nl als u ons verder kunt helpen.

Weet u wanneer en waar deze (school) foto is gemaakt en wie hier opstaan?

Weet u wanneer deze foto van de Vrouwenvereniging Leutingewolde is gemaakt en wie er op deze foto staan?

Wie kan vertellen wie de man is op deze foto? De foto is voor of tijdens de oorlog gemaakt. Waarschijnlijk komt hij uit Roderesch of Steenbergen. Stuur een bericht naar secretaris@historischeverenigingroon.nl als u weet wie dit is.

Wie kan vertellen wie de man op de foto is. Hij komt vermoedelijk uit Nieuw Roden. De dame is Roelfien Pleiter uit Peize. Weet u wie de man is, stuur dan even een mail naar secretaris@historischeverenigingroon.nl.