PROGRAMMA 2020-2021

Beste leden,

Het bestuur had de hoop dat het coronavirus bedwongen zou zijn en dat we met frisse moed met ons programma voor 2021 konden beginnen. Helaas is de werkelijkheid anders.

Onder voorbehoud hebben we de drie onderstaande activiteiten uitgesteld naar de volgende data:

De Neijaorsveziete met de Babyboomers Blues op 16 januari a.s. wordt uitgesteld naar zaterdagmiddag 15 januari 2022.

De Roneravond op maandag 8 februari a.s. met als spreker Kees Timmerman wordt verschoven naar maandagavond 14 februari 2022.

Toneel: De toneeluitvoeringen van 12 en 13 maart gaan niet door en zullen in principe plaatsvinden op 11 en 12 maart 2022. De kaarten blijven uiteraard geldig. Bewaart u ze goed.

Op dit moment is niet duidelijk of er in april een Roneravond zal zijn. Houd de berichtgeving in de pers, in ons tijdschrift en op de site/facebook in de gaten.

Archief: helaas heeft het bestuur moeten besluiten in het archief tijdelijk geen bezoekers te ontvangen.

Kalenders: Zoals ieder jaar heeft de vereniging ook dit jaar weer een kalender (2021) samengesteld. Een prachtig exemplaar met schilderijen van Roner schilders. Omdat hij in kleur is is hij nogal duurder dan de zwart/witte van de vorige jaren. Om de leden te compenseren voor de activiteiten die niet zijn doorgegaan is besloten deze kalender voor leden aan te bieden voor 5 euro. Niet-leden betalen 10 euro. De kalender is verkrijgbaar/te bestellen bij de secretaris (secretaris@historischeverenigingroon.nl, via telefoon 0592-613180, via de webwinkel (zie website), of boekhandel Daan Nijman (hier betalen ook leden 10 euro).

 

Het bestuur wenst u goede feestdagen en een gezond 2021.